2011. március 13., vasárnap

Márton igazi kalandjainak kezdete!


Szervusztok!

Ideje folytatnom Bölény Márton életét! Ott hagytam abba, hogy Büssüben tevékenykedett. Mivel igen fiatal és bohém volt még ekkoriban, úgy gondolta, hogy tovább pallérozza elméjét és jelentkezik egy felsőoktatási intézménybe. Be is adta a jelentkezési okmányát a neves Kassza Alpár Kommunikáció és Logisztikai Főiskolára. Fel is vették volna, de sajnos az iskola még azon a nyáron becsődölt. Ekkor döntött úgy hogy végleg hátat fordít a hátának és feladja a tanulást. Mivel a jelentkezése előtt felmondott a mesterénél akinél tanult, így Márton komoly galibába keveredett. Nem volt még elég tapasztalata, hogy alkalmazzák, így inkább más szakmába kezdett bele. Mivel igen ügyesen ropta a búcsúkon is, ezért úgy gondolta jelentkezik néptáncosnak. Be is jelentkezett Üdvös Ignác tánciskolájába, hogy ott bemutathassa mit tud aranylábával. Ignác elképedve nézte Márton mozdulatait, majd izgatottan közölte vele, hogy egy kis gyakorlás után neki a helyi néptánccsoportban a helye.
Igazán izgalmas kalandokba keveredett ott, de erről majd még mesélek.
Recept helyett most itt egy régi fotó Mártonról. Itt már látszottak férfias vonásai. Ezen a fán gyakorolt amúgy, mielőtt a szomszéd poshadványos szilvafáját meghódította volna. A szomszédot Kacaj Károlyt is látni amúgy amint éppen szedte a cukorretek közül a gazt.


1 megjegyzés:

  1. Nahát Misikém, milyen helyre kis legény volt ez a Márton! Látom már javában serkent a bajusza. A szomszéd úrnak, Kacaj Károlynak mi történt a lábával?

    VálaszTörlés